Statusuri, mesaje si sms-uri pentru 8 martie

1. Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire !
2. Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica….
3. Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..
4. Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!
5. Cat de mult te iubesc nu pot sa spun: / Este mai mult decat ar incapea vreodata in cuvinte. / Esti pentru mine in acelasi timp bogatia mea, lutul meu rosu, / Olarul meu, sablonul meu.
6. Vreau sa te fac fericita, esti dragostea mea, Te Iubesc cum iarba iubeste apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu esti tot ce imi doresc, tot ce inseamna fericire pentru mine.
7. Sarbatorita vesnic si iubita, / asa te vreau, ca-n gandurile mele, / sa imi inspiri femeie, parfumul fericirii,
ca ghiocelul, parfumul primaverii!
8. Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.
9. Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim!
10. Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cel care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele.
Si pentru toate astea te iubesc!
11. Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
12. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!
13. Pisoiasul a sosit / Martisor mi-a daruit / Trandafirul rosu foc / Iti va aduce noroc
14. Pe aripi de primavara, / 8 Martie lin coboara, / Si in a lui privire, / Va aduce mult noroc si fericire.
15. Pentru ca florile infloresc / In fiecare primavara, / Pentru ca suntem tineri / Si iubim prietenia / In numele ei
Si a tot ce-i frumos, / Eu iti doresc fericirea!
16. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.
17. Iti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata.
18. Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
19. Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!
20. Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.
21. Asa cum mainile pline de pasiune a celui care face sa se nasca inca un martisor ce simbolizeaza iubirea si puritatea asa te iubesc eu pe tine, sincer!
22. Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.
23. Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.
24. De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
25. Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.
Statusuri, mesaje si sms-uri pentru 8 martie

Statusuri de ziua femeii

1. E ziua mea! Doresc ca in aceasta zi sa fiu inconjurata de dragoste, sa fiu iubita, rasfatata, alintata… doresc sa am tot ce imi propun… doresc sa devin mai puternica… doresc sa pot sa zbor spre ceruri, in cautarea unei noi aventuri, unei noi calatorii pe caile periculoase ale dragostei… doresc sa fiu ceea ce nu am fost niciodata… doresc sa fiu dorita…
Doresc sa imi pot dori tot ceea ce imi doresc.
Doresc…
2. Ultima ninsoare-ncarca merii / Dar curand ei plini vor fi de floare! / Martie, mamico, sarbatoare! / Sarbatoarea ta si-a primaverii!
3. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea. De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare. Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.
4. Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.
5. Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.
6. Culoarea primaverii iti imprima stilul de a vedea in oameni ceea ce ai tu de daruit… daruieste un martisor si vei simti primavara…
7. Pentru ziua ta, mamico, / Iti trimit un ghiocel / Cat de mic il vezi, cuprinde / Toata primavara-n el.
8. Un joc al clopoteilor de ghiocei, / Culori ce scalda orizontul, / Un zambet cristalin de copilas / Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!
9. Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!
10. Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
Statusuri de ziua femeii

Statusuri pentru 8 martie

1. Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESC!!!
2. E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem…
3. Sper ca odata cu venirea primaverii sa iti aduc zambetul pe buze, macar asa de 8 martie!
4. Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!
5. Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…cu mult mai frumoasa decat precedentele!!!!
6. Pentru ca florile infloresc / In fiecare primavara, / Pentru ca suntem tineri / Si iubim prietenia / In numele ei si a tot ce-i frumos, / Eu iti doresc fericirea!
7. Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea…
8. La multi ani, mamica mea. Sa fi fericita si sa te iubesca toata lumea cum o face puiul tau.
9. In sufletele noastre-i mereu primavara, / Iar ziua de 8 MARTIE soseste iara, / Aceasta zi sa va aduca, / Un martisor si viata lunga, / Iar mie, cea care compuse… / O fusta si… vreo doua bluze!
10. De 8 Martie senin, / Intr-un cadru anonim / Primavara a sosit / In al iernii asfintit. / Primavara-n suflet va doreste …
Statusuri pentru 8 martie

Statusuri de martisor

1. Dor de… Mi-e dor de casa, de mama, de prieteni, de nebuniile de alta data, mi-e dor de primavara!
2. Fiecare dintre noi asteptam sa se intample ceva frumos in viata noastra, fiecare dintre noi asteptam primavara.
3.E 1 Martie! In aceasta dimineata soarele a batut in geam mai insistent. Ai deschis si ai lasat primavara sa intre in casa - e 1 Martie!.
4. A venit primavara! Cu aceasta urare aduc primavara in sufletul tau: deschide-ti inima, fa loc clipelor frumoase!
5. O primavara de neuitat! Fie ca 1 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste!
6. La multi ani! Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de 1 martie!
7. Urare de primavara! Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.
Statusuri de martisor

Statusuri de 8 martie

1. Martisorul: Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!
2. Pentru tine: Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!
3. La multi ani de martisor!Toate florile din lume pentru primavara mea!
4. Rosu si alb! O primavara frumoasa in rosu si alb si dragoste sincera!
5. Cu dragoste: Un martisor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!
6. Martisor cu drag si dor! Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.
7. Tu sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara…
8. Optimism primavaratic: 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete…
9:Gand de primavara: Iti trimit prin martisor intreaga primavara cu toate culorile ei vii si datatoare de viata.
10. Soapte: De sub zapada a rasarit un ghiocel, mi-a soptit ceva la ureche: “A sosit primavara!”.
Statusuri de 8 martie

Statusuri plecat

1. Observati bulina ROSIE ! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange…
2. Taci in liniste… [by DeMoN]
3. |)) ||\\|| ||)) ca is ocupat daca vad ca m-ai deranjat te f*t direct in nas !
4. DND am nevoie de tine ca de o gaura in prezervativ…
5. Dorm ca un ingerash… nu deranjati ca dati de dracu` !
6. Cu ocazia zilei nationale a oamenilor ocupat … marsh in gatu` matii ca am treaba! [by DeMoN]
7. Am pile la cimitir….imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez shi pe-a ta !?
8. Cautama in vis….. DND !
9. DND…. acesta este plecat …. revine cand se intoarce!
10. DND - Dorm Nu Deranja ca ma cac in gura ta!
Statusuri plecat

Statusuri de Dragobete

1. Acum cand minerii sunt disponibilizati si mineriadele sunt doar o amintire, putem sa ne plimbam de mana prin oras..e rost de Valentine’s Day si de iubire
2. Suflam in aceiasi punga de auroloac si ne iubeam in canal pe conducta aia mare care alimenta doua cartiere impunatoare, pentru noi Valentine’s Day era doar o zi obisnuita in care furam portofele si desenam pe ele inimioare..
3. Nu ma incanta cu nimic ca a venit Valentine’s Day si nu ma nici un ban, e ca si cum le-ai zice lu’ Horea Closca si Crisan ca nu-i tragi pe o roata de lemn…i tragi pe una de Mertan
4. Nu stiu ce o sa se intample cu noi acum ca Brucan nu mai e sa faca profetii..sper ca de Ziua Indragostitilor sa primim si noi o casa in care sa traim fericiti cu astia 10 copii…
5. Iti dau acest mesaj de Ziua Indragostitilor pentru ca sunt baiat adevarat, ne incalzim unul pe altul de cand de la RADET ne-am debransat…
6. Nu ti-am dat mesaje de Sfantul Valentin sau Dragobete nu pentru ca nu am minte, de Ziua Indragostitilor eu te iubesc mai presus de cuvinte
7. Chiar trebuie sa-ti dau un mesaj SMS de Valentine’s Day..sa pierd timp si bani?!…Cand dragostea noastra este un roman de 10 volume scris de Zeul Iubirii intr-o mie de ani…
8. decat sa ne plictisim cu mesaje de Sfantul Valentin mai bine punem ban la ban si o dam pe vin
9. Mai e putin si Ziua Indragostitilor bate la usa, te rog nu-ti mai lua haine mulate cand ai trei metri de gusa
10. Sa il iertam pe bietul Cioaca, macar acum de Sfantu’ Vali, ca-n timp ce puscaria il incearca…Elodia-i la plaja-n Bali.
Bonus: Am avut un an frumos si am ascultat mereu a iubirii placa si necazurile au disparut ca Elodia de langa Cioaca
Intr-o lume in care de Sfantul Valentin se dau mesaje Sms de dragoste intre diferiti tristi, eu vreau sa-ti zic fata in fata ca te iubesc pentru ca existi
De ziua dragostei meriti o floare, si-un tort imens frumos ornamentat, ca-n timpul anului ai tot tras tare, si pe la colturi te-ai prostituat.
Statusuri de Dragobete

Statusuri haioase, statusuri amuzante, statusuri funny

1. Fac cinste plateste vecinu!
2. Ma joc cu o grenada…psst… mi-a cazut cuiul pe jos…
3. Pauzele lungi si dese… cheia marilor succese!
4. Noaptea am cosmaruri pentru ca dor cu tine in pat!
5. Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare!!!
6. Ma tot uit la prezentari de moda dar niciodata nu vad pe strada asa ceva…
7. Mi-am luat oglinda sa imi vad avataru…
8. Nicaieri n-ui ca acasa dar mai bine-i la HOTEL !
9. Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…
10. Foaie verde magheran/M-a facut mama spartan!
Statusuri haioase, statusuri amuzante, statusuri funny

Statusuri cool, statusuri smechere

1. Same shit….diferent day!!!!It’s all about U…
2. A happy family is a medicated one
3. Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.
4. Stinge lumina, mai lasa doar o raza,/trage cortina… si sa ne facem varza
5. Cel ce participa la jocuri de noroc se jefuieste singur.
6. Luna de miere este un concediu pe care ni-l luam inainte de a lucra pentru un nou sef. !!!
7. Pesimistul zice: “Nu se poate!” Optimistul spune:“Ba se poate!” Cel harnic zice: “Am facut!”
8. Este adevarat ca “banii vorbesc”; cel mai adesea ei ne spun: “La revedere!”
9. Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
10. aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toata atentia.
Statusuri cool, statusuri smechere

Statusuri si mesaje de Valentine’s Day

1. Dacă ar cădea câte o stea de fiecare dată când mă gândesc cu dor la tine, atunci în curând nu ar mai fi stele pe cer. Dacă seara te vei uita la cer şi nu vei vedea nici o stea, să ştii că este din vina ta, pentru că m-ai facut să te iubesc atât de mult!!!
2. Daca-n lume mai exista,
Spatii goale printre randuri
Ce cuprind a ta privire
Si-ale mele triste ganduri
Prin aceste spatii goale
Vin mereu ca sa-ti vorbesc
Ca din toate-n asta lume
Doar pe TINE te iubesc!
3. Ziua Indragostitilor pentru mine este un prilej de a-ti spune Te Iubesc!!! iar Cupidon ma ajuta.
4. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!
5. Aceasta zi a stans in ea un intreg anotimp de dragoste. Opreste-te din drumul tau grabit, intoarce-ti privirea inapoi si aminteste-ti cat de mult TE IUBESC !
6. Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day iti daruiesc inima mea cu conditia sa ai grija de ea si sa o iubesti asa cum e. La multi ani si multe sarutari!
7. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita , cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta… sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima!
8. Te iubesc pentru că mi-ai facut mai mult bine decât orice convingere şi m-ai fericit mai mult decât oricare soartă.
9. I-am cerut lui Dumnezeu o floare - şi mi-a dat o grădină,
I-am cerut lui Dumnezeu un pahar cu apă - şi mi-a dat un ocean,
I-am cerut lui Dumnezeu un înger - şi mi te-a dat pe tine…
10. Zambetul tau e raza de soare
Iar cand te vad, inima mea bucuroasa tresare…
Ma uit la tine si gandesc:
O, Doamne, cat de mult te iubesc!!!
Statusuri si mesaje de Valentine’s Day

Statusuri cool

1. De cite ori iti trece prin cap gindul ca patronul tau e cam timpit, aminteste-ti ca daca ar fi fost mai destept n-ar fi avut nevoie de serviciile tale si tu ai fi, prin
urmare, fara slujba.
2, De ce pizza vine la comanda mai repede decat salvarea?
3. Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
4. Este adevarat ca “banii vorbesc” cel mai des ei imi spun: “La revedere!”
5. inteligenta are limite dar prostia nu …
6. Nu omorî niciodata oamenii care tocmai se sinucid.
7. Soferul prudent se uita în ambele sensuri înainte de a trece pe rosu.
8. Psihologul este un tip care-ti ia o gramada de bani ca sa-ti puna toate intrebarile pe care sotia ti le pune gratis.
9. Un baschetbalist american a refuzat sa reclame la politie ca i-au fost furate cartile de credit ale sotiei sale, pentru ca a constatat ca hotul cheltuia mai putin decit ea.
10. Ce faci daca vine sfarsitul lumii? Te muti la Piatra Neamt ca sunt cu 100 de ani in urma!
Statusuri cool

Mesaje de Valentine’s Day, Statusuri pentru 14 februarie, Statusuri Valentine’s Day

1. O lacrima de-a mea am ascuns în ocean, cand cineva o va gasi va fi ziua cand nu te voi mai iubi! TE IUBESC!!!
2. Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu, atunci când sunt cu tine…
3. Alaturi de tine, in toate cele 365 de zile ale anului pot sarbatori iubirea.
4. Dragostea este limba in care inimile noastre vorbesc una cu cealalta. Pentru tine, dragul meu, inima mea canta.
5. Te-am iubit atunci cum te iubesc si acum… pentru totdeauna
6. Nu iti vor scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice.
7. Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc.
8. De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte. Cuvintele par ca nu surprind toate subtilitatile si nuantele sentimentelor mele. Poate ca te iubesc pentru felul tau de a fi, atat de deschis si de zambitoar incat e imposibil ca cineva sa nu iubeasca. Poate te iubesc pentru natura ta misterioasa si secreta pe care mi-o arati doar mie, sau poate pentru ca esti cateodata timid si pari atat de neajutorat incat as vrea sa-mi petrec viata protejandu-te. Poate ca te iubesc pentru toate astea sau sunt alte lucruri de care nu-mi dau seama, dar stiu ca pur si simplu te iubesc.
Cu multa dragoste de Ziua indragostitilor.
9. Pentru tine am creat o floare cu totul si cu totul speciala:
Am pus intr-un boboc rosu de trandafir flacara pasiunii mele si am lasat-o sa arda. Am luat apoi o cupa de crin - simbol al curateniei dragostei mele - si am asezat trandafirul in ea. Si pentru ca iubirea noastra sa fie vesnic luminata, am folosit ca suport o palarie imensa de “floarea soarelui”.
Primeste aceasta floare a dragostei mele pe care ti-o ofer numai si numai tie si bucura-te de ea, iubitul meu!
10. De Valentine’s Day, lasa-ti sufletul sa zburde pe potecile iubirii. Vino sa invatam sa fim fericiti. “Noi” sa fim cea mai puternica constelatie.
Mesaje de Valentine’s Day, Statusuri pentru 14 februarie, Statusuri Valentine’s Day

Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

1. Cine esti ? Ce vrei ? Daca ma deranjezi chem Politia!
2. DND… tre` sa infing toporul in geam…
3. dE’nE’dE - mA cErT cU pIxU…
4. dE’nE’dE - mAnAnC…nU sE vEdE cA aM AcOpEriT wEbU cU mUsTaR!
5. dE’nE’fE’De - CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC …
Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

Mesaje de Sfantul Valentin, Statusuri de Valentine’s Day, Statusuri pentru 14 februarie

1. Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale.
2. Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.
De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.
3. Esti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decat viata mea, tu esti totul pentru mine! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” - cea mai puternica galaxie din cate exista!
4. De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!
5. Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.
6. Ti-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aprut odata cu Sf. Valentin, sa-mi darami o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat.
7. Eram singura pe pamant si nimeni nu se invrednicea sa se gandeasca si la mine… Traiam aievea, hranindu-ma din vise si sperante. Visam la tine, visam la noi, visam la o viata ce avea sa ne ofere totul… Dar totul, pentru mine, pentru noi era cu neputinta de a fi atins, eram pierduta si aveam nevoie de ajutor. Credeam si speram ca ajutorul meu vei fi tu, ca-mi vei intinde acea mana de ajutor si precum o raza de soare imi vei lumina calea!
8. Era inca o zi trista, din cele multe care ma pandeau. Calcam usor si nesigur, purtand in spate povara zilelor neimplinite. Si deodata, din intuneric, luminand totul in calea mea, ai aparut tu… Erai asemenea unui inger, luceai si emanai iubire. Imi zambeai si ma faceai sa retraiesc sentimente ce de mult apusesera in sufletul meu. Te priveam si nu ma mai saturam de privirea ta calda si totodata melancolica ce o completa pe a mea.
9. Si uite cum dintr-o pura intamplare, soarta mi te-a scos in cale. Eram noi doi si o pasiune ce ne lega mai presus de cele pamantesti, eram greu de inteles, dar stapani peste o iubire ce invingea totul, o iubire suprema greu de egalat…
10. Ai devenit soarele ce-mi lumineaza zilele, esti esenta cu care ma hranesc in clipele mele de slabiciune, esti mana puternica ce mereu ma indruma pe calea cea buna, esti mica mea bucatica rupta din Rai, esti ingerul ce mi-ai fost trimis pentru a-mi indrepta calea si a ma face sa cunosc adevaratul sens al vietii si al iubirii sfinte, esti totul si asa vei fi mereu!
Mesaje de Sfantul Valentin, Statusuri de Valentine’s Day, Statusuri pentru 14 februarie

Statusuri de agatat

1. Auzi, ai bani ?Ok! Vrei sa ai mai multi??
2. Ok! Hai la baiatu` !
3. Zimi se poate in toate sa fi tu… zi si noapte iti simt aproape sufletul
4. Hmm…..WoW dar ce bine aratzi ! Parca esti zana buna si eu Pinochio…
5. Ocazie unica ma ofer pt tine.Sunt mic si dragalas cu manual de utilizare si am verificare tehnica pana in 2009.
6. Nu te mint sa moara mama, am Ferrari dar nu pot veni cu el ca i-a picat lantul…”
7. Da… cautarea ta s-a terminat !
8. Unde ai umblat toata viata mea??
9. Sunt un hot si am sa iti fur inima!
10. Salut! Eu fac mai multi bani decat poti tu sa cheltui…
Statusuri de agatat

Mesaje si statusuri noi de Valentine’s Day

1. Fiecare suflare a mea, fiecare gest reflecta tot mai mult dragostea ce ti-o port. Nu trece secunda in care imaginea ta sa nu-mi perturbeze gandurile si ca un fior sa nu ma faca sa tresar si sa tanjesc dupa dulcele tau sarut.
2. Azi e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica. Iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire.
3. Fie ca iubirea ce ne leaga, sa nu se disipe niciodata si sa se pastreze vesnic. Sa facem din ea un model pentru a-l oferi si celorlalti, precum o lectie de iubire adevarata tuturor celor ce inca nu traiesc destul de intens dragostea de care au parte, “sa daruim totul, sa sacrificam totul fara speranta de rasplata”.
4. Sa ma faci cea mai fericita fiinta, sa traiesc pentru totdeauna in al noualea nor asa cum ma faci sa traiesc acum. Niciodata sa nu uitam cuvintele ce ne incanta ziua, simple si minunate, spuse in cel mai calduros mod, sa nu uiti niciodata sau sa incetezi a spune TE IUBESC!
5. Sa iubesc, sa te iubesc si iarasi sa iubesc fiinta ce imi este alaturi zi de zi, clipa de clipa… asta este ceea ce-mi doresc! Fie ca mereu sa traim in aceeasi aura plina de nebunii facute din iubire, fie ca timpul si batranetile sa nu ne desparte ci dimpotriva sa ne aproprie si mai mult!
6. Sa aveti cu totii parte de un Valentine’s Day in care iubirea sa va inconjoare si sa va coopteze in jocul ei nastrusnic si inocent.
7. Lasati-va purtati pe aripile iubirii, uitati de toate rautatile ce ne inconjoara, doar iubiti si veti fi iubiti!
Mesaje si statusuri noi de Valentine’s Day

Statusuri amestecate: statusuri belea, statusuri marfa, statusuri beton, statusuri diverse

1. Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
2. Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita, hai sa facem o`ncercare, sa vedem care pe care…
3. Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun…
4. Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
5. Nu exista nu-mi place sa beau… beau fara sa-mi placa!
6. Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi…
7. Nu exista ceva mai rau decat cazare pe viata…
8. Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea…
9. Smeel`s like weekend…
10. Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani…
Statusuri amestecate: statusuri belea, statusuri marfa, statusuri beton, statusuri diverse

Statusuri cool, statusuri smechere

1. The best job in the world is a blowjob
2. Daca-o freci cu bucurie, imposibil sa nu-nvie !
3. Romania este tara in care barbati isi inseala amantele cu propriile neveste !!!
4. Cine se trezeste de dimineata… casca toata ziua
5. Cauta-ma pe la gaini …daca nu ma gasesti… cauta-ma pe la oua…
6. Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir sa ma uit la ea
7. I was born intelligent but school destroyed me.
8. O camila poate sa munceasaca o zi intreaga fara sea bea, eu pot sa beau o zi intreaga fara sa muncesc.
9. Oricat de mica ne e leafa, noi tot vom munci mai putin decat ne platesc ei!
10. Daca vrei sa afli valoarea banilor, încearca sa te împrumuti.
Statusuri cool, statusuri smechere

Statusuri si mesaje de Valentine’s Day

1. Tu esti soarele ce ma trezeste de dimineata, esti aerul ce-l respir, esti motivul pentru care zambesc si de aceea, daca tu n-ai fi inima mi s-ar stinge, sufletul mi s-ar raci, iar eu n-as mai fi decat o amintire care suspina dupa dorul tau!
2. Nu-mi trebuie o zi anume ca sa-mi deschid inima, nu-mi trebuie soare pe cer ca sa-ti vad zambetul, nu-mi trebuie luna ca sa fiu fericita… ESTI DE AJUNS TU! Te am aici, in suflet si cand imi lipseste ceva trebuie doar sa ma gandesc la tine! Pentru ca impreuna, doua jumatati, avem….TOT!
3. Intr-un cos cu viorele
Canta doua pasarele
Una canta TE IUBESC
Alta canta si mai bine
TE IUBESC NUMAI PE TINE
4. Iubire fara sarut
E un lucru neplacut
E ca cerul fara luna
E un clopot ce nu suna!
5. Sa iubesti, sa fii iubit este tot ce ti-am dorit!
6. E o zi cind sufletul invinge orice urma de tristete, cind tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!
7. Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
8. Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!
9. Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.
10. Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!
Statusuri si mesaje de Valentine’s Day

Statusuri amuzante, statusuri haioase, statusuri funny

1. psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
2. viata e un joc de cacat … dar macar are grafica buna
3. daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi !
4. virusu’ pacii o dat peste compu meu si mi-o sters toate manelele
5. Meci. E dinamo, deci ma puteti deranja.
6. Poimaine se implinesc 2 zile de cand nu mai fumez
7. Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine ..isi aprindea tigara..Doamne sa scap berea din mana nu alta
8. Not Under Your Desk
9. plecat cu 10 passaturi , sunt sofer de tir
10. Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra.
Statusuri amuzante, statusuri haioase, statusuri funny

Statusuri de dragoste, statusuri de iubire, statusuri indragostit

1. Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc…
2. Dragostea adevarata e unelixir” pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vieti…
3. Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!!!
4. “O simpla Aventura trece in doua luni… O dragostea la prima vedere trece in 2 ani…. O iubire itzi schimba total viata…
5. Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…
6. Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
7. Sunt stele ce dispar in noapte, dar niciodata nu se sting, sunt departari ce par aproape si inimi tari care inving…
8. Tu v-ei fi mereu langa mine, timpul ce trece v-a sta. Si rasaritul cu apusul.. .poate se v-or saruta…
9. Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista…
10. Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta, dar sa nu te minti cand il asculti…
Statusuri de dragoste, statusuri de iubire, statusuri indragostit

Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

1. DND… f*t mushte… bazai??
2. Don’t abuse the BUZZ !!!
3. Tara are nevoie de mine asa ca… DND !
4. DND… Not At My Mouse !
5. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live !
6. DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie !
7. DND… dau gainile cu ruj!
8. Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjata!
9. DND… servesc o supa cu umbra de pui!
10. Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…
Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

Statusuri de agatat

1. Te-a durut………….. cand ai cazut din rai??
2. Iti plac fructele?!…………….Incearca-ma! Sunt o piersicuta!
3. Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat…. sper sa fiu si eu prin preajma ta !
4. Daca ai fi pamant m-as ingropa cu tine. Daca ai fi apa m-as ineca cu tine. Daca ai fi aer m-as sufoca cu tine. Daca as fi foc te-ai arde cu mine??
5. Vata de zahar?NU…Sirop de capsuni?NU…Ciocolata?NU…Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
6. Te-am cautat si te-am gasit zana mea din rasarit,
Eu sunt printul din apus si pe combinari m-am pus…
7. Vrei sa conduci lumea alaturi de mine??
8. Sunt un rege… am bani, am masina, am casa, dar ce rost au toate astea daca tronul meu are roti??
9. Eu nu am inhibiti si iti zic direct…facem SeX !!!
10. I need girls!
Statusuri de agatat

Statusuri triste, statusuri de suparare, statusuri de tristete, mesaje triste

1. Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea…
2. Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
3. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
5. E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU !
6. In intuneric tu esti lumina care imi da viatza… singura mea sperantza… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafatza…
7. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
8. Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
9. Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
10. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
Statusuri triste, statusuri de suparare, statusuri de tristete, mesaje triste

Statusuri de dragoste, statusuri de iubire, statusuri indragostit

1. Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
2. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit :) si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
3. As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
4. Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta,am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire,am nevoie de tine…
5. Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…
6. Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine…
7. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui…
8. Sa iubesti nu e nimic , sa fii iubit e ceva , sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL !!!
9. Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit!!!
10. Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!
Statusuri de dragoste, statusuri de iubire, statusuri indragostit

Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

1. Acum am treaba… mai tarziu sunt tot ocupata, dupa… ies in oras, cand ma intorc n-am timp…
2. DND… fac baitza in caditza!
3. DND… ma bate mama!
4. DND… il iau la bataie pe adrian prietenul meu imagina…
5. DND… sortez nisip!
7. DND…nu-mi deranja messu`…
8. Ma balacesc… DND ca te stropesc!
9. Please try again never…
10. Nu pot sa vorbesc acum, am mancat ceapa…
Statusuri DND, statusuri plecat, statusuri de deranj

Statusuri funny, statusuri haioase, statusuri amuzante

1. “My name is Bond… Vaga Bond”
2. Invisible to Everyone
3. Save a tree eat a beaver
4. “Ne pare rau dar nu ai acces la acest utilizator de messenger”
5. Ma cheama Gabi, dar prietenii imi spun BA!
6. Oficial imi merge bine , neoficial e jale
7. astept sa-mi moara p#&@,sa ma dedic in totalitate bauturii…
8. join the dark side we have cookies
9. - cine imi citeste statusul ii un BOU -
10. doar buzz.nu mai am monitor
Statusuri funny, statusuri haioase, statusuri amuzante

Statusuri funny - Statusuri haioase

1. Cand stapanul nu-i acasa, sar pe geam si intru-n casa.
2. Enervez in rate lunare
3. Le stiu pe toate ….da-s maritate
4. eu imi f*t viatza. .viatza ma f*te pe mine..suntem un cuplu fericit..si ne simtzim bine
5. Mama prostilor e mereu gravida
6. Nu-ti ridica femeia la cer ca te va insela cu primu inger
7. Prietenii falsi sa imi dea un Buzz…astazi fac prezenta..
8. n`am status acum … da am avatar
9. Daca pozele ar vorbi…… ce crezi ca ar spune avatarul meu?
10. Last one to die please turn out the lights
Statusuri funny - Statusuri haioase

Statusuri DND

1. Cica au pus turcii la intrarea in moschee un cuvant scurt neinteles nici de cei mai mari intelepti : ‘DND
2. Hai cu DND`u ca n-am chef de nimeni …
3. DND … in traducere pentru tine DO NOT DISTURB!
4. DNFD = DO NOT FUCKIN` DISTURB ME
5. Nu deranja nu am chef de nimeni in caz contrar TE DAU DRACU!
6. DND….LASA-NE
7. DND si gata … fara alte comentarii …
8. Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND!
9. Leave me alone `cause I am away! DND!
10. N-ai ce face decat sa stai in fata portii castelului meu si sa citesti ca scrie ‘DND’ ?
Statusuri DND

Statusuri de dragoste in engleza

1.Theme words are my own..From my heart . I love you,I love you,I love you,I love you
2. Breathless kisses,burning touches,soft-spoken words of love urgently spoken words of passion.
3 LA man and a woman,one complete love since time began predestined to be as one.
4.We’ve been together before,in other lifetimes,we’ve fought dragons,and have been torn from each others arms yet our love prevailed.
5.We’ve walked on this earth many times together,perhaps for a moment,perhaps for years but our heart is one heart and we were meant to be.
6.So when our time on earth,once again comes to a close have no worries my dear for we will find each other again,and again and again.
7. A special world for you and me,a special bond one cannot see,it wraps us up in its cocoon and holds us fiercely in its womb.
8. Its fingers spread like fine spun gold,gently nestling us to the fold like silken thread it holds us fast and bonds like this are meant to last.
9. Love is the greatest feeling,love is like a play,love is what I feel for you,each and every day,love is like a smile,love is like a song,love is a great emotion,that keeps us going strong,I love you with my heart,my body and my soul,I love the way I keep loving,like a love I can’t control,so remember when your eyes meet mine,I love you with all my heart,and I have poured my entire soul into you,right from the very start.
10. What a grand thing, to be loved! What a grander thing still, to love!
Statusuri de dragoste in engleza

Statusuri cool

1. Exista 2 cuvinte care te ajuta sa deschizi multe usi: trage si impinge
2. Cand o femeie nu vorbeste sa n-o deranjezi pt nimic in lume
3. Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc…
4. Cine ride la urma, gindeste mai incet…
5. Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea….. cine-i smecher si chiuleste are tot asa…
6. Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul…
7. Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos…
8. Care sunt cele 70 de chestii pe care trebuie sa le stie o femeie? Pozitia 69 si sa faca mancare…
9. Cine sapa groapa altuia se numeste gropar…
10. Cine se scoala de dimineata doarme mai putin…
Statusuri cool

Statusuri belea

1. Vand mazare in coaja de cartof cu pioneze ruginite si vrej verde la cel mai mic pret de pe piatza…rog seriozitate
2. Ma plictisesc… numar o bila in trei colturi…DND
3. DaK esti urata nu da buzz…Impushcate !!!
4. NU k ma laud dar fut bine, dak vrei sa ma incerci da un buzzz si cere… (valabil pt fete cu potential)
5. Nu mi-e frica de nimeni in afara de mine…nu te risca dak vrei sa nu te injur … asa k DND…
6. Nu ma fute cu buzz k te fut cu tot neamul tau…DND
7. Generez in generatie generatia ce va urma sa fie generata in alte generatii !
8. Do not disturb k ma masturb…DND
9. Frec menta…Vand menta frecata…
10. Nu da buzz ca-mi blochezi calculatorul. No Comment…
11. Deranjeaza-ma si iti spun jumatate de BIBLIE in termenii mei…Incepe cu mata!!!!!
12. Iubesc femeile !!!! Care nu au par pe tate si care sunt frumoase. Nu accept RAPANDULE
13. Caut femeie cu port USB pentru descarcari de informatii genetice
14. Cine ma iubeste asha cum sunt BUZZ me…cine nu…KISS MY ass FREE
15. Tanar si nelinistit caut lemne pentru foc
Statusuri belea

Statusuri DND

1. DND… tre` sa infing toporul in geam…
2. dE’nE’dE - mA cErT cU pIxU… “
3. ” dE’nE’dE - mAnAnC…nU sE vEdE cA aM AcOpEriT wEbU cU mUsTaR! “
4. ” dE’nE’fE’De - CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC … “
5. ” M-ai deranjat…. Nu ti-am raspuns… Ai insistat…. Ti-am dat ignore ! “
6. ” Ma f**e o lene sa tastez… ”
7. ” DND indrept banane… ”
8. ” De ce sa Da ? Cand potzi sa Nu ?! ”
9. ” • Observati bulina ROSIE ! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange… ”
10. “ Taci in liniste…
Statusuri DND

Sms-uri, mesaje si statusuri de Revelion

Ca tot vine Revelionul si majoritatea sunt in “pana de idei” cu sms-urile / mesajele / statusurile, am extras de pe diferite siteuri niste sms-uri, care mai de care mai interesant:

- Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!

- Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

- Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs),multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii.LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!

- Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… / Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… / LA MULTI ANI!

- Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

- Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se astearna scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale! Un an nou plin de bucurii!
Sms-uri, mesaje si statusuri de Revelion

Statusul zilei

Este bine sa lasi bautura…insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Statusul zilei

Statusuri noi

1. Nu imbatrinesc..imi creste valoarea.
2.Ma seaca bulangii care stau pe invisible
3. Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut
4. Mamelor din lumea-ntreaga/Eu va dau un singur sfat/Nu lasati copii pe strada/Din cauza unui barbat/Caci copilul fara mama /E ca copacul fara flori/Azi se naste maine moare/Si rade lumea de el. Aveti 5 mii de lei?”
5. f you need me I’ll be sleeping, if you really need me I’ll still be sleeping, so leave a message.
Too tired to carry on an intelligent conversation
6.“Nu sunt! Imi exersez ubicuitatea.”
7. “wooow .. my dear … :X dar ce-ti mai put ochii nene!”
8. fii inteligent … fii asa cum nu ai fost niciodata si nu DERANJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. “Nus acasa … cauta-ma in porumb!”
10. culeg muste
Statusuri noi

Statusuri de suparare

1. ” Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba… “
2. ” Il iubesc si prostutzul nu-si da seama… “
3. ” Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta!!! “
4. “ Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul… “
5. ” A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca! “
6. ” Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit… ”
7. ” Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna… ”
8. ” As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita… ”
9. ” Tot ce vad e firm…ard…vise… amintiri… sperante…cred ca un adio e cel mai bun… ”
10. ” Daca viata iti intoarce fundul…….profita de ocazie si….. f*te-o ! ”
Statusuri de suparare

Statusuri DND

1. Don’t abuse the BUZZ !!!
2. Tara are nevoie de mine asa ca… DND !
3. DND… Not At My Mouse !
4. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live !
5. DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie !
6. DND… dau gainile cu ruj!
7. Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjata!
8. DND… servesc o supa cu umbra de pui!
9. Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…
10. Cine esti ? Ce vrei ? Daca ma deranjezi chem Politia!
Statusuri DND

Statusul zilei

Nu beau,nu fumez, nu ma droghez.. un singur defect am - mint!
Statusul zilei

Statusuri plecat

1. “Me not here,me gone bye,leave a message,i’ll replay “
2. “Daca nu sunt la coada la paine cautati-ma la oua”
3. “plecata cu sorcova”
4. “la o zgura de aer”
5. “utilizatorul messengerului nu este momentan disponibil..te rugam sa lasi un mesaj dupa buzzul dat de dumneavoastra…”
6. “Plecata cu salupa in piscina. DND”
7. ” Nu`s dak vreti ceva lasati un mesaj dupa urmatorul bip………………………………….bippppppppppppp!!!”
8. bipun bipunbipbpas -> plecat
9. a venit o prietena si a sunat la usa, plecat, zi-mi succes :>
10. cuc olinda - DND
Statusuri plecat

Statusuri triste

1. tristete amara/coboara si-omoara/speranta din mine/si tot.
2. daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine , daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
3. credeam ca daca ai aripi: zbori usor si-ating un nor, dar eram cu capul in nori, zborul e periculos, depinde cu cine zbori…
4. azi sunt putin trist, probabil ca tristea e din afara, daca ar fi din mine as fi prea trist…
5. sa stii ca te iert/nu vreau sa astep/si chiar de ma doare/iubirea-i mai tare.
6. status de tristete, nu mai cred povete… /status de tristete, gand de batranete…/ status plin de dor, ranile ma dor… /status plin de dor, iar nu esti amor…
7. iti cer iertare , stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…
8. azi plang dar si sper/ca printul nu-i el/c-a fost doar o clipa/ un gand ce irita.
9. lacrimile spala inima ce-i rana…
10. daca-o sa va placa/sebi-o sa mai faca/le scot ca pe banda/ fac si la comanda.
Statusuri triste

Statusuri de Craciun

1. Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.
CRACIUN FERICIT!
2. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!
3. Dragii mei yete ca veni si asteptatu’ Craciun !!! Va doresc sa avetzi parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu’ sa va aduce tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire !!! Sarbatori Fericite !
4. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!
5. Fa un gest frumos de revelion si imbogateste frumusetea pocnitorilor impuscandu-te in cap…
6. All I want for Christmas is you
7. De sarbatori fi mai bun, fi adevarat, cu calu lu vasile sa ne luam dupa gorile…
8. Poate ca va ninge de sarbatori, sa fie totul feeric, sa simt atmosfera de sarbatoare si iubire. Sarbatori fericite!
9. Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.
10. Am plecat ca tre sa vina Mosul ca oricum nu am fost cuminte dar sa vada ca acum sunt.
Statusuri de Craciun

Statusuri noi

1. “Ce statusuri aveti fratilor, v-ati facut cu totii filozofi!”
2. “Sunt pe invisible, deci fa-te ca nu ma vezi!”
3. “Am mancat… acum ma scobesc intre dinti”
4. i’m on invisible. only gay people see me online.
5. ” femeile e ca florile. daca nu le uzi des se usuca”
6. “I was born intelligent but school destroyed me”
7. If you’re a litle fluffy pink GAY bunny-disturbe me
8. Death is patient. She waits for every single one of us.
9. Eu nu sufar de nebunie …. ma bucur de ea in fiecare minut
10. Stinge lumina, mai lasa doar o raza,/trage cortina… si sa ne facem varza
Statusuri noi

Statusul zilei

Dupa cum vedeti nu prea am chef de vorba… Very Happy m-am plictisit de “my IM buddies” si rar am chef sa vb cu ei… f***ing manele and/or death metal lovers… :fuckoff:
Statusul zilei

Statusuri noi

1. Daca ai putza, ..nu ma deranja!
2. Offline pentru anumite persoane.
3. “muriti in pm”
4. ” vand organe sa imi cumpar calculator”
5. Doar azi sunt available, asa ca nu ratati sansa sa vorbiti cu un superstar international!
6. Daca dragoste nu e……..atunci facem
7. Don’t disturb unless I love you
9. “LIving in a box. Care to join me?”
10. Dragostea eterna dureaza 3 luni.
Statusuri noi

Statusuri de suparare

1. » “ Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?? ”
2. » ” Grea e viata unui peste
Cand se zbate pe uscat
Dar mai grea a unei fete
Cand iubeste un baiat ! “
3. » “ Marile incendii se nasc din scantei mici… ”
4. » “ Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele… ”
5. » “ Vezi tu…..nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor…..mie insa imi vine sa mor… “
6. » “ Daca razi, toti vor rade cu tine… daca plangi, vei plange singur… “
7. » “ Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta…..dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa… “
8. » “ Zambesc la stele, si ele………. “
9. » “ Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb… “
10. » ” Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea… “
Statusuri de suparare

Statusuri

1. “Insert SIM” / “Game Over” / “Insert Coin”
2. “fake-rii se aduna in turma si pasc iarba buna”
3.Nu existam decat pentru dusmani si cativa prieteni care nu ne iubesc”
4. prezent fizic …mai greu si psyhic
5. //)) //\\// //))
6. “This Is What I Think Is Best: Fuck U & Fuck The Rest”
7. “F_CK, all i need is U”
8. …dak am sami mai amintesc ceva …va mi zic
9. “vad voci”
10. “Maine ma bat cu Zmeul”
Statusuri

Statusuri misto

1. Fii elegant, nu te vinde pe nimic…
2. Cearta-ti prietenul in ascuns si lauda-l in public!
3. Se vede clar pe fata ta…ca ma placi si ca m-ai vrea…ti-ar da botu` taratura…mergi inchis si taci din gura!
4. Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!
5. Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte
ca acesta sa apuce sa deschida gura!
6. Primul semn al unei stari inapoiate, din punct de vedere al culturii,
este intoleranta. Cand cineva crede ca numai el are dreptate…
7. Nimeni nu te poate tine in inferioritate fara consimtamantul tau!
8. Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este
indiferenta!
9. Fiecare om mare a invatat mai intai ca trebuie sa asculte,
de cine trebuie sa asculte si cand trebuie sa asculte!
10. Greselile copilaresti nu sunt facute de regula de … copii!
Statusuri misto

Statusuri triste

1. cred ca am sa bucur multe persoane care cauta mereu statusuri triste, de tristete,descumpanite, amarate si parasite…chestii dintre “estea”
2. tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
3. as vrea sa spun ca totul a fost frumos, multumesc pentru orice secunda, azi totul e trecut, azi totul s-a pierdut…
4. mi-ai frant inima dar mi-e dor de tine, sunt trist dar numai la tine mi-e gandul, nu mai vad lumina in viitor pentru ca tu mi-ai stins si ultima licarire de speranta
5. nu plang, plang pentru tine, nu gem, gem de dorul tau, nu ma injosesc, ma injosesc pentru tine… si nu imi pierd barbatia
6. lacrima de dama/ stropeste-o naframa/si-nchide o rana/ de dor.
7. inima zdobita/ de tine lovita/se-ntoarce la tine/cu dor.
8. cred totul si nu cred nimic/cred ca-am sa pot o data/ la pieptul meu ca-am sa te strang/ si tie o sa-ti placa.
9. mie frica sa spun ca nu mai esti, mie frica sa traiesc fara tine, dar cel mai frica e sa ma intreb ce s-a intamplat cu tine…
10. tristete amara/coboara si-omoara/speranta din mine/si tot.
Statusuri triste

Statusuri de dragoste

1. Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte
2. Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face ssa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele
3. Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
4. Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin
5. Daca norii varsa lacrimi si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput
6. Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
7. Alfabetul incepe cu litera “a”, numaratoarea cu “1″, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine
8. Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!
9. Daca vreodata luna nu-ti va fi aproape, daca soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: iubirea mea, care niciodata nu te va lasa
10. Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea
Statusuri de dragoste

Elodia - statusuri

1. Elodia e moarta,dar e inca traieste,Elodia graieste ca se va intoarce.
2. Elodiasa dai un BUZZ One for all and all for Elodia..
3. Elodia nu e moarta..Elodia pe invizible
4. Ii masez posteriorul Elodiei,deci DND
5. Care-o vreti s-o cazati pe Elodia BUZZ me
6. Nu mai plnâge,Cioacă….Plânsul e de formă..Elodia nu e moartă..Elodia se transformă
7. Elodia, daca esti pe invisible da-mi un buzz.
8. Dnd fa, vorbesc cu Elodia pe mess!
9. Daca Elodia ar fi vie…ar face toamna struguri!
10. Am gasit-o pe Elodia, in padure, statea pe o craca, ii su*** p**a lui Cioca :))
Elodia - statusuri

Statusuri de dragoste

1. Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma…esti IUBIREA!
2. Distanta ne desparte si totusi ne apropie…raman singura , aud doar bataile inimii care ma asurzesc , totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau…
3. O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor … si s-a prefacut intr-un vis de-amor …
4. Fiecare zi fara tine … e ca luna fara soare
5. Daca as spune ca te plac, te-as minti … te iubesc cu toata persoana mea!
6. Viata mea iti apartine … dragostea ce ti-o port e mai puternica decat orice, iar tu … tu esti printesa/printul meu din vis.
7. Dragostea e ca un fulg de nea … coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste …
8. Te iubesc … te iubesc … te iubesc … atat, fara alte cuvinte!!!
9. Iubirea este o stofa a naturii , brodata de imaginatie…
10. Chiar nu vad cum ar fii o noapte fara zi … chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine!
11. Strig la cer si fug departe … strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni!
12. O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir … tie iti apartin toate trei …
13. Daca vreodata luna nu-ti va fi aproape, daca soarele va disparea,
sa stii ca a mai ramas ceva: iubirea mea, care niciodata nu te va lasa
14. Visez si nu ma mai pot opri … oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? Te IUBESC!
15. Dragoste si iubire … doar atat e in sufletul meu … si sunt numai pentru tine :X :X :X
Statusuri de dragoste

Statusuri noi

1. nu va deranjati sa ma deranjati
2. Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri
3, A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
4. Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
5. La ce foloseste s-o iei de la inceput cand stii f. bine k si
acest inceput va avea un sfarsit, si pana la urma tot vei suferi mai
mult sau mai putin…
6. De ce sa bei si sa conduci ….cand poti sa fumezi si si zbori?
7. pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista cel unul deja plictisit de ea
8. Big shit!!!(ca se simt toti ceilalti care au statusuri ) sunt plecata, vorbeste in punga si cand ma intorc imi dai punga…
9. A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
10. incep sa gandesc sinistru despre prea multi bani,cu un zambet fals int-un sicriu iar pe cruce sa-mi scrie la multi ani
11. Daca o pasarica ti-a soptit ceva…..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
12. tund furnici chele…care se oferaaa???
13. Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
14. Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
15. Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Statusuri noi

Statusuri in engleza - citate/proverbe + traducere

1. We have to look for the facts, not words (trebuie sa ne uitam la fapte, nu la vorbe);
2. Don’t be sad, don’t be blue..Frankenstein was ugly too (nu fi trist, nu fi suparat, si Frankentein era urat);
3. He who laughs last, laughs best! But he who laughs first , sees the point (cel care rade la urma , rade mai bine! Dar cel care rade primul,intelege poanta);
4. To be or not to be, this is the question (a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea);
5. A bad workman always blames his tools (un muncitor prost da intotdeauna vina pe unelte)
6. A bird in the hand is worth two in the bush (o pasare in mana face mai mult decat doua pasari din tufis);
7. A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind (un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta)
8. A friend in need it’s a frienf indeed (prietenul la nevoie se cunoaste);
9. A smile doesn’t cost anything (un zambet nu costa nimic);
10. Always imitate the behavior of the winners when you lose (intodeauna imita comportamentul invingatorilor atunci cand pierzi);
Statusuri in engleza - citate/proverbe + traducere

Statusuri triste

1. Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
2. Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…
3. Singura,fatza in fatza cu noptile si cuvintele…
4. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
5. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…
6. Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat…..
7. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…
8. Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!
9. Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
10. Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ??
Statusuri triste

Statusuri funny, statusuri haioase, statusuri marfa, statusuri belea, statusuri noi amestecate

1. Dragostea eterna dureaza 3 luni.
2. Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
3. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
4. Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca…. sa isi dezvolte ambele calitati.
5. Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.
6. Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
7. Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
8. Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
9. A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
10.Cel mai important nu este sa stii!Mai important este sa ai telefonul celui care stie.
11. Eu nu sufar de nebunie….ma bucur de ea in fiecare minut.
12. Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
13. Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
14. Inteligenta ma urmareste…..dar eu sunt mai rapid.
15. Fugi de tentatii…..dar incet sa te poata ajunge.
16. Exista o lume mai buna…….. dar este foarte scumpa.
17. A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou.
18. Daca o pasarica ti-a soptit ceva…..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
19. Munca nu a omorat niciodata pe nimeni……dar de ce sa risti?
20. Alcoolul omoara incet incet……nu conteaza, nu ma grabesc.
21. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.
22. De ce sa bei si sa conduci ….cand poti sa fumezi si si zbori?
23. Pentru mentalitatea de *****, spun: Suck my cock!!! Crezi ca daca esti bogat cand te caci miroase-a LiLiac?!?!?
24. Daca m-as gandi, dac-as lua-o-n serios, De-as avea 9 vieti si-un stil de viata dubios, mi-as trai vietile din plin fara regulamente - 8 le-as irosi - 1 ash pastra-o pentru sentimente.
25. Fac baie…. cu rechinii….. nu cu rinichii chelule! cu rechinii”
26. Lasa ca daca vreau sa vb. te caut eu! ”
27. Hai sa dam mana cu mana…………… sa facem mai multe maini!”
28. N-am status
29. Ce status de ***** am!
30. Ce status de ***** ai!
31. Te uiti ca prostu’ la statusu’ meu” sau mai adaug “ca e albastru www.”
32. ssssssss MAI USOR!!! aaaaaAsssaaAA!!! Daaaa!!! Mai JOS!!!! Da!!! exac mijlocul ma doare… ahh ce bine faci masaj ”
33. imi infig cuie in plamani
34. FOAIEVERDESOLZDEPESTEUITEPROSTUCUMCITESTE
35. Este bine sa lasi bautura…insa rau este sa uiti unde ai lasat-o
36. Singura,fatza in fatza cu noptile si cuvintele..
37. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea
38. Fiecare gand ar tb sa aminteasca stingerea unui suras..
39. o sa mori bah putza ascultandu-l pe gutza
40. Cine se trezeste de dimineata…casca toata ziua
41. Cine rade la urma…nu s-a prins de gluma
42. Mai am 3 zile si mor
43. plecata la dush…daca vrei sa vb cu mine…te astept…opss!!…asteapta-ma ca vin imediat..
44. Nu ma deranjati de la mancare ca musc
45. join the dark side…. we have cookies
46. I’m very very very happy! Nu deranjati fericirea!
47, Fuck is good, fuck is funny, All the people fuck for money, if u think fuck is funny, Fuck yourself and take the money!
48. mah gandesk la nemurirea sufletului..
49. Daca mi-ar suge Dracula sangele s-ar imbata
50. Barca p valuri pluteste ushor, mi-a intrat apa-n calculator
Statusuri funny, statusuri haioase, statusuri marfa, statusuri belea, statusuri noi amestecate

Statusuri de agatat

1. Eu nu am inhibiti si iti zic direct…facem SeX !!!
2. I need girls!
3. Auzi, ai bani ?Ok! Vrei sa ai mai multi??
4. Hai la baiatu` !
5. Zimi se poate in toate sa fi tu… zi si noapte iti simt aproape sufletul
6. Hmm…..WoW dar ce bine aratzi ! Parca esti zana buna si eu Pinochio…
7. Ocazie unica ma ofer pt tine.Sunt mic si dragalas cu manual de utilizare si am verificare tehnica pana in 2009.
8. Nu te mint sa moara mama, am Ferrari dar nu pot veni cu el ca i-a picat lantul…
9. Da… cautarea ta s-a terminat !
10. Unde ai umblat toata viata mea??
11. Sunt un hot si am sa iti fur inima!
12. Salut! Eu fac mai multi bani decat poti tu sa cheltui…
13. A iesit soarele sau doar ai zambit??
14. Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat…
15. Ai o harta? M`am ratacit in ochii tai…
Statusuri de agatat

Statusuri belea

1. Hello, welcome to my away message, how may I ignore you today?2. Studying. Notice how they conveniently put “DYING” at the end of this word3. am nevoie de un minut ca sa iti stric dimineata si de 2 legate ca sa te fac sa iti iei viata
4. Valoarea unei vieti de om, momentan noi nu o stim, intrebari filozofii noi nu vrem sa ne gandim
5. si te-am gasit si te iubesc si folosesc si cratima..dar ce mai conteaza
6. ma comport exemplar dupa standarele mele
7. Play your music,play it so loud that nobody could sleep…NOISE MAKER!
8. if you love somenone let him go. if he comes back, he’s yours. if he doesn’t, he never was
9. Don’t play stupid with me…I’m better at it :D
10. Daca ai putza, ..nu ma deranja!
Statusuri belea

Statusuri belea

1. Angajez telepat. Stiti unde sa va adresati.
2. La ce bun fericirea? Nu poate sa-ti faca rost de bani
3. In fiecare dimineata ma uit la topul celor mai bogati oameni ai lumii … daca nu sunt acolo, plec la munca.
4. In deplasare la Wecinul Costica
5. hAi Pa (.ro)
6. Mai bine sa te stii dispretuit decat sa fii lingusit in timp ce esti dispretuit,
7. New Status Message…
8. I’m very very very happy! Nu deranjati fericirea!
9. chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
10. There are two kind of persons:who like me and who can go to hell
Statusuri belea

Statusuri de agatat

1. Prea dulce ca sa fiu light
2. Mmmmm…ce vad ochii mei? Ce frumoasa si cat stil ai pe tine … parca esti facuta pentru mine!
3. Sunt singur si sunt sigur ca si tu esi sigura ca nu mai vrei sa fii singura
4. Impreuna vom cunoaste lumea … eu stiu iadul, tu stii raiul … hai sa cunoastem amandoi Paradisul …
5. E frig afara si am cam inghetat … ce zici de un ceai fierbinte la lumina lumanarii?
6. Sunt firbinte si mi-e frica sa nu ma sting ca o lumanare in bratele tale!
7. Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte!
8. Toti banii din lume ii dau doar pentru iubirea mea … as da si un munte de aur, numai sa te stiu a mea!
9. Ce dans ametitor … m-ai cucerit cu privirea ta …
10. Discoteca e plina de baieti/fete, dar tu esti singura/singurul care ma face sa ma visez in Paradis
Statusuri de agatat

Statusuri belea

1. Punctul G la femei se gaseste la sfarsitul cuvantului SHOPPING.
2. Fumaul poate sa ucida, cand e in stare de ebrietate.
3. Ochii care nu se vad se uita la fundul femeii tale.
4. Verigheta este cea mai mica catusa din lume
5. Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii celor din jurul tau
6. STF = sa-ti traiasca familia
7. Messenger refreshing. Please wait…
8. Save energy. sleep at school
9. Marile incendii se nasc din scantei mici
10. I work for money, if you want loyalty get a do
Statusuri belea

Statusuri de Craciun

1. Dragii mei,yete ca veni si asteptatu’ Craciun !!! Va doresc sa avetzi parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu’ sa va aduce tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire !!! Sarbatori Fericite !!!
2. Sfanta seara de Craciun
Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun.
Ca-i mai Sfanta decat toate,
La multi ani cu sanatate!!!
3. Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.
4. Fie ca fulgi de nea sa va aduca cu ei
= fericire [asemenea fericirii copiilor cand se joaca in zapada]
= bogatie [atata cata zapada se asterne pe pamant]
= puritate si bunatate,
iar sufletul sa va fie bun si usor[asemenea unui fulg de nea]
= iubire [asemenea unui fulg care se topeste in sarutarea pielii]
5. Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.
CRACIUN FERICIT
6. Poate va ninge de sarbatori, sa fie totul feeric, sa simt atmosfera de sarbatoare si iubire. Sarbatori fericite!
7. Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!
8. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti voi face o urare. Nu stiu exact cum sa o expun …. “sarbatori fericite” suna banal si nu transmite nimic, asa ca o sa-ti urez ca fiecare secunda pe care o petreci, fiecare actiune pe care o faci, fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare zambet pe care-l dai, fiecare lacrima pe care o versi, sa fie din inima si sa te ajute in dobandirea celui mai de pret bun in cautare caruia suntem, constient sau inconstinent, fiecare — fericirea .
9. La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
10. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

Statusuri de Craciun

Statusuri

1. mass = buzz = sal cf = cine esti = IGNORE
2. lol, ca sa vezi, ai reusit sa-mi citesti statusul :|
3. tot eu, tot ala care face bine, tot ala care nu suporta massurile si buzzurile
4. luavar drq, acuma toti sunteti filozofi :O
5. @ afara, @ dorm, @ mananc, @ sunt prost nu stiu sa folosesc “@”
6. www.statusurile.blogspot.com Cele mai belea statusuri, click!!!
7. Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE !!!
8. fmm de tastatura, cine draq o pus “i” langa “o” ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si am scris “muisto” :(( ?
9. Spatiu de inchiriat pentru 12,5$ / zi
10. Am ramas fara status, asta e ultimul scos din carte :))

Statusuri DND

1. DND… sortez nisip!
2. DND…nu-mi deranja messu
3. Ma balacesc… DND ca te stropesc
4. Please try again never
5. Nu pot sa vorbesc acum, am mancat ceapa…
6. DND… f*t mushte… bazai??
7. Don’t abuse the BUZZ !!!
8. Tara are nevoie de mine asa ca… DND !
9. DND… Not At My Mouse !
10. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live !

Statusuri de suparare

1. Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine .. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…
2. Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm…
3. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…
4. Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
5. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
6. Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pt tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul…
7. Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot…
8. Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
9. Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!?
10. Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pt tine…

Statusuri in engleza

1. Confusius say: Man who eat jelly beans fart in technicolor
2. Todays another day time for new beginnings, yesterday I said mean
things, but you know I didn’t mean it. It’s like running out on someone
you love even though you still love them, all I needed was time to
think, and realize how lucky I am. So when I said don’t talk to me and
slammed the door in your face, what I meant to say was I love you and
my door is always open, life wouldn’t be the same without you by me
every step of the way.
3. Im not addicted…I’m just affraid of that voice that says ‘goodbye’
4. My two biggest problems are addiction to the internet and
procrastination. I’m away from the Internet now…I’ll work on
procrastination later.
5. I hate it when someone asks me ‘If everyone else jumped off a
bridge, would you do it too?’ So, I’m on my way to go jump off a bridge
because I wanted to be a trend setter and jump off the bridge first. I
won’t be jumping just because everyone else did!
6. Notice how you and me are always online at the same time? You must be addicted.
7. If you got this message, I pulled myself off the computer in
order to take a brief break. I really doubt that I’ll be gone long, and
if I am, I am most definatly going through withdrawl, so please, stay,
talk, I will return within seconds.
9. Cute enough to make you look twice, Sweet enough but not too
nice, A lil crazy but not too wild, The kinda girl that’ll make you
smile
10. God made mud, God made dirt, God made boys so girls can flirt.

Statusuri misto

1. La inceput n-o iubeam, acuma o iubesc ca la inceput!!!
2. Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti capra! Mai stai o data …
3. Wanna go to hell, i have tickets!?!?
4. Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu ” i ” :D
5. I don’t need therapy, i need money.
6. Caut nora pentru mama :)
7. Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericit ..acum ca am crescut .. am realizat ca asa este!
8. Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
9. This status is too cool to be displayed. Try again later!
10. Mesterul Manole a fost singurul barbat care a pus femeia la locul ei!

Statusuri noi

1. 2 Pac a murit, Einstein a murit, nici eu nu ma simt prea bine
2. In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata!
3. Sarutul tau inca il mai simt pe buze … ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti … lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti!
4. Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua
5. Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea
6. Traiesc pt tine pt ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pt tine si nu imi pasa de ceilalti… Te iubesc pt ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu
7. Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?
8. Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este sa suferi din iubire
9. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine
10. Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

Statusuri haioase

1. Fuck dush… da shi pe tine daca vrei…
2. Sper sa prinzi muste la vara…
3. Unde’i unu nu-i putere la butoiu plin cu bere….Unde’s doi puterea creste si butoiu se goleste…
4. Munca este un izvor de sanatate, deci sa lucreze cei bolnavi…
5. Bai baieti ca sa fiti ca mine nu puteti, asa ca mai incolo ca sunteti niste boschetzi !!!
6. N-am status acum…. dar am avatar !
7. De ce incerci sa imi downloadezi statusul? Te crezi blonda? HA! L-am downloadat eu inaintea ta!
8. Ai Bani !?… Hai la bere … N-ai bani !? … Dute vere !
9. O gãinã avea 2 picioare in special stângu` !
10. Se tin fetele de mine parca`si fii actor din filme!

Statusuri de suparare

1. DND aspir……..la o viata mai buna
2. Plang de durere … sunt singur si trist si te vreau inapoi … intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc …
3. Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate …
4. Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi …
5. Inima mea e rupta in doua … jumatate din ea e inca la tine , dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna …
6. E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …
7, As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra … si sa te pot privi din nou in ochi … sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
8. Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acuma nu mai vreau sa stiu nimic de tine …
9. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape …
10. A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

Statusuri funny

1. Cine se trezeste de dimineata…casca toata ziua
2. Invisible to Everyone cu iconita aia gri in stanga.
3. N-am bani de status I-am cheltuit pe avatar.
4. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
5. Eu nu sufar de nebunie.ma bucur de ea in fiecare minut.
7. Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie.
7. Pestele care lupta impotriva curentului.moare electrocutat.
8. Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
9. A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
10. Cel mai important nu este sa stii!Mai important este sa ai telefonul celui care stie.

Statusuri triste

1. DND aspir……..la o viata mai buna
2. Plang de durere … sunt singur si trist si te vreau inapoi … intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc …
3. Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de
unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in
brate …
4. Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi …
5. Inima mea e rupta in doua … jumatate din ea e inca la tine , dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna …
6. E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa
zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …
7. As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra … si
sa te pot privi din nou in ochi … sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
8. Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acuma nu mai vreau sa stiu nimic de tine …
9. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape …
10. A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna.

Statusuri de dragoste

1. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus
in suflet caldura si gingasia nesfarsita , cu zambetul tau m-ai invatat
sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta … sarutul tau mi-a daruit
dulceata nemaintalnita , ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea
exista , iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima…
2. Noaptea e lumea noastra … luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam …
3. Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire;
4. Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez!!!
5. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure …
6. Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se
spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul
bate nu atunci cand iubesti…Dar cand frunzele se misca , sa stii doar ,
ca, TE IUBESC!
7. Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti
es un sueno , un sueno que yo lo amo! Te quiero y te voy amar siempre ,
mi amor , mi dulce amor…
8. Gura ta alaturi de a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
de-al tau e un vis , un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
iubi mereu , iubirea mea , dulcea mea iubire…
9. In prima mea iubire au existat multe flori , petale cu miros de fericire , alteori trandafiri uscati. De dor…
10. Aseara a murit singurul martor care m-a vazut cum furam
cuvintele din suflet si le indesam adanc in inima crapata de sete de
dorul tau, acela ai fost tu :X

Statusuri de Agatat

1. Am vrajeala necesara pentru orice domnisoara… :)
2. Vino in iad sa vezi raiul meu frumoaso !!!
3. Te-a durut… cand ai cazut din rai??
4. Iti plac fructele?… Incearca-ma! Sunt o piersicuta!
5. Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat…. sper sa fiu si eu prin preajma ta !
6. Daca ai fi pamant m-as ingropa cu tine. Daca ai fi apa m-as ineca cu tine. Daca ai fi aer m-as sufoca cu tine. Daca as fi foc te-ai arde cu mine??
7. Vata de zahar?NU…Sirop de capsuni?NU…Ciocolata?NU…Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
8. Te-am cautat si te-am gasit zana mea din rasarit,
Eu sunt printul din apus si pe combinari m-am pus…
9. Vrei sa conduci lumea alaturi de mine??
10. Sunt un rege… am bani, am masina, am casa, dar ce rost au toate astea daca tronul meu are roti??

Statusuri Belea

1. Ma dau cu sania in congelator DND !
2. Ma scarpin la oo nu ma deranja ca poate ma sperii si le sparg !
3. Caut asasin platit cu tarife modice!
4. Ma plimb cu compu pe strada
5. Vand cavou din sticla, cu 2 termopane si usa metalica blindata.Astept oferte.Rog seriozitate.Nr 8989989
6. Opinia mea nu conteaza…asa ca nu mi-o bag
7. Sunt aici, nu am cu ce imi ocupa timpul, dar vreau sa par important scriind DND sau BUSY
8. Dati un beep daca nu vreti mare lucru..doar sa ma salutati,2 beepuri daca poate vreti ceva, 3 beepuri daca chiar vreti ceva,4 beepuri daca intradevar vreti ceva, 5 beepuri daca sunteti absolut siguri ca vreti ceva, 6 beepuri si mi se termina bateria, ca dorm ca porcu si nu aud telefonul.Muhahaha
9. Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea
10. Am draci….caut exorcist.

Statusuri

1. “Pentru mentalitatea de cacat, spun: Suck my cock!!! Crezi ca daca esti bogat cand te caci miroase-a LiLiac?!?!?”
2. “Daca m-as gandi, dac-as lua-o-n serios, De-as avea 9 vieti si-un stil de viata dubios, mi-as trai vietile din plin fara regulamente - 8 le-as irosi - 1 ash pastra-o pentru sentimente.”
3. “Fac baie…. cu rechinii….. nu cu rinichii chelule! cu rechinii”
4. “Lasa ca daca vreau sa vb. te caut eu! ”
5. “Hai sa dam mana cu mana…………… sa facem mai multe maini!”
6. “N-am status”
7. “Ce status de cacat am!”
8. “Ce status de cacat ai!”
9. ”Te uiti ca prostu’ la statusu’ meu” sau mai adaug “ca e albastru www.”
10. Offline pentru anumite persoane
11. ploaia e mai tare ca o bicicleta
12. Visible (to 1 contact)
13. ~cenzurat~ off! This means YOU!
14. Nothing to see here! Please move on, citizen!
15. Unavailable anywhere™!
16. Visible Invisibility & Available Unavailability!
17. Never before have I come accross a person with more trouble than you! Please accept my deepest sympathy! NOW ~cenzurat~ OFF AND ANNOY SOMEBODY ELSE!
18. Dupa cum vedeti nu prea am chef de vorba… Very Happy m-am plictisit de “my IM buddies” mei si rar am chef sa vb cu ei… f***ing manele and/or/xor death metal lovers… :fuckoff:
19. New positions open for: punk, ska & college rock listeners Ne ne ne ne ne
Please apply!
20. Ce statusuri aveti fratilor, v-ati facut cu toti filozofi!

Statusuri

Bine ai venit pe acest site plin cu statusuri.
Aici vei gasi :
Statusuri amestecate, statusuri belea, statusuri betoane, statusuri cool, statusuri de agatat, statusuri de dragoste, statusuri despre experienta, statusuri despre fericire, statusuri despre pasiune, statusuri diverse, statusuri DND, statusuri in engleza, statusuri faine, statusuri funny, statusuri marfa, statusuri misto, statusuri triste.
Cam atat cu introducerea...Sa vina statusurile !